Υποψηφιότητα διευθυντή εταιρείας Solutions στις Εκλογές Εμπορικού Επιμελητηρίου Πάτρας στον κλάδο ΥπηρεσιώνΩς ενεργός επαγγελματίας, ζω καθημερινά τα προβλήματα των 
Επαγγελματιών και των Μικρομεσαίων και έχω συνειδητοποιήσει ότι αν δεν ενώσουμε δυνάμεις, αν δεν βάλουμε όλοι το μικρό μας λιθαράκι όπου μπορούμε, τότε είναι αδύνατο να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον.

Η διαδρομή και το όραμα του Πλάτωνα ΜαρλαφέκαΠλάτωνα Μαρλαφέκα με έχουν πείσει ότι το Επιμελητήριο Αχαΐας μπορεί να αποτελέσει τον πιο αξιόπιστο και ισχυρό σύμμαχο όλων όσων επιχειρούμε στην ιδιωτική πρωτοβουλία. Άλλωστε το έργο της προηγούμενης θητείας, αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα.

Για τους λόγους αυτούς, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με το συνδυασμό του Πλάτωνα Μαρλαφέκα, πιστεύοντας ότι μπορώ, με τις μικρές μου δυνάμεις, να συμβάλλω κι εγώ ώστε, όλοι μαζί, να αντιμετωπίσουμε τη νέα πραγματικότητα που απαιτεί μια βιώσιμη και ανταγωνιστική επιχειρηματικότητα.

Χρειαζόμαστε ένα ακμαίο και ικανό Επιμελητήριο που θα αγκαλιάσει τον επιχειρηματικό κόσμο, θα φτάσει σε καθεμιά μικρή και μεσαία επιχείρηση, θα δώσει χέρι βοηθείας στους συναδέλφους αυτή τη δύσκολη περίοδο και θα ξεκλειδώσει την απίστευτη δυναμική που διαθέτει ο τόπος μας.

Χρειαζόμαστε να δημιουργήσουμε μια νέα επιχειρηματική κουλτούρα που μέσα στο μαύρο της κρίσης θα δει το λευκό των επιχειρηματικών ευκαιριών.

Gramoz Qafa
Υποψήφιος για το Επιμελητήριο Αχαΐας. στο Τμήμα Υπηρεσιών

Solutions Πληροφορική. All Rights Reserved.

Ο συνεργάτης σας στην πληροφορική.

Τηλέφωνα επικοινωνίας

2610 318 355
2610 314 601

Επιλογή γλώσσας

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation