Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σου!
Σε περίπτωση που συνεχίσεις να πλοηγείσαι στην ιστοσελίδα μας τότε συμφωνείς με την χρήση των cookies.
elsqbgenderutr
  Καλέστε μας στο 2610 318 355
Το τριήμερο 9,10,11 Απριλίου η εταιρεία μας συμμετείχε με επιτυχία στην μεγάλη διακλαδική έκθεση της Πάτρας και της Αχαΐας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε άπαντες τους επισκέπτες μας, που μας έδωσαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε μαζί τους. Ήταν για εμάς μια ευκαιρία διεύρυνσης του κύκλου μας. Και βέβαια μια ευκαιρία να δηλώσουμε για μια ακόμη φορά την προσήλωσή μας στην ιδέα της ολικής εξυπηρέτησης και της παροχής υψηλότατου επιπέδου υπηρεσιών σε όλους μας τους συνεργάτες.


Το τριήμερο 1,2,3 Απριλίου η εταιρεία μας συμμετείχε με επιτυχία στην μεγάλη διακλαδική έκθεση της Πάτρας και της Αχαΐας.

Ως ενεργός επαγγελματίας, ζω καθημερινά τα προβλήματα των 
Επαγγελματιών και των Μικρομεσαίων και έχω συνειδητοποιήσει ότι αν δεν ενώσουμε δυνάμεις, αν δεν βάλουμε όλοι το μικρό μας λιθαράκι όπου μπορούμε, τότε είναι αδύνατο να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον.

Η διαδρομή και το όραμα του Πλάτωνα ΜαρλαφέκαΠλάτωνα Μαρλαφέκα με έχουν πείσει ότι το Επιμελητήριο Αχαΐας μπορεί να αποτελέσει τον πιο αξιόπιστο και ισχυρό σύμμαχο όλων όσων επιχειρούμε στην ιδιωτική πρωτοβουλία. Άλλωστε το έργο της προηγούμενης θητείας, αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα.

Για τους λόγους αυτούς, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με το συνδυασμό του Πλάτωνα Μαρλαφέκα, πιστεύοντας ότι μπορώ, με τις μικρές μου δυνάμεις, να συμβάλλω κι εγώ ώστε, όλοι μαζί, να αντιμετωπίσουμε τη νέα πραγματικότητα που απαιτεί μια βιώσιμη και ανταγωνιστική επιχειρηματικότητα.

Χρειαζόμαστε ένα ακμαίο και ικανό Επιμελητήριο που θα αγκαλιάσει τον επιχειρηματικό κόσμο, θα φτάσει σε καθεμιά μικρή και μεσαία επιχείρηση, θα δώσει χέρι βοηθείας στους συναδέλφους αυτή τη δύσκολη περίοδο και θα ξεκλειδώσει την απίστευτη δυναμική που διαθέτει ο τόπος μας.

Χρειαζόμαστε να δημιουργήσουμε μια νέα επιχειρηματική κουλτούρα που μέσα στο μαύρο της κρίσης θα δει το λευκό των επιχειρηματικών ευκαιριών.

Gramoz Qafa
Υποψήφιος για το Επιμελητήριο Αχαΐας. στο Τμήμα Υπηρεσιών