Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σου!
Σε περίπτωση που συνεχίσεις να πλοηγείσαι στην ιστοσελίδα μας τότε συμφωνείς με την χρήση των cookies.
elsqbgenderutr
  Καλέστε μας στο 2610 318 355

Η εταιρεία μας είναι διαπιστευμένη από το ΕΣΥΔ για να εκτελεί ογκομετρήσεις δεξαμενών.

Με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, εξασφαλίζουμε με τον καλύτερο τρόπο την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων. Η εμπειρία μας επεκτείνεται πέραν της ογκομέτρησης, σε όλα τα λειτουργικά / κατασκευαστικά ζητήματα του πρατηρίου καυσίμων. Γι αυτό έχουμε τη δυνατότητα να διεκπεραιώσουμε ολοκληρωμένα:

  1. Τον προγραμματισμό της διαδικασίας που απαιτεί η ογκομέτρηση για οποιοδήποτε αριθμό δεξαμενών στο πρατήριο.
  2. Όλες τις παρελκόμενες εργασίες (π.χ καθαρισμός της δεξαμενής με ειδικό πιεστικό χωρικής πλύσης, τυχόν συντήρηση φθορών, άντληση καυσίμου, μετατροπές, αλλαγές σωληνώσεων κλπ).
  3. Την εισαγωγή των ογκομετρικών πινάκων στο σύστημα.
  4. Την αποφυγή αδράνειας (ή την ελαχιστοποίηση αυτής) στη λειτουργία του πρατηρίου, κατά τη διαδικασία της ογκομέτρησης.

Station 1Με τον κατάλληλο προγραμματισμό, εξασφαλίζουμε ακόμη και τη δυνατότητα το πρατήριο να λειτουργεί ακόμη κι ενόσω γίνεται ογκομέτρηση. Σημαντικά σημεία υπεροχής:

  • Είμαστε συνεργάτες της Singular Logic για το λογισμικό εισροών εκροών.
  • Έχουμε πλήρη εκπαίδευση και μακρόχρονη εμπειρία στην τοποθέτηση συντήρηση και επίβλεψη λειτουργίας του πλήρους εξοπλισμού που απαιτείται από το σύστημα εισροών εκροών. Αυτό σημαίνει γνώση για πλήρη κατασκευή του πρατηρίου από τις εκσκαφές, τις τοποθετήσεις δεξαμενών, αντλιών, σωληνογραμμών, ηλεκτρονικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, υπολογιστών, εκτυπωτών, φορολογικών μηχανισμών, μέχρι και των πυλώνων στεγάστρων, ή ταμπελών, φωτισμό, σήμανση, συστήματα καμερών, συναγερμών και ότι άλλο είναι απαραίτητο.
  • Διαθέτουμε στοκ εξαρτημάτων και συσκευών, υπολογιστικά συστήματα, παρελκόμενα ασφαλείας ηλεκτρικού δικτύου και UPS.
  • Ο εξοπλισμός μας είναι τελευταίας τεχνολογίας, συντηρείται σχολαστικά και ταυτόχρονα εμπλουτίζεται βάσει των τεχνολογικών εξελίξεων.
  • Γνωρίζουμε όλες τις κανονιστικές και υποχρεωτικές διατάξεις λειτουργίας και το νομικό πλαίσιο. Έχουμε πιστοποίηση λιτρομετρήσεων των αντλιών υγρών καυσίμων, που καλύπτουν και το πρατήριο αλλά και τα βυτία διανομής. Κάνουμε λιτρομέτρηση LPG με διακριβωμένο ειδικό λιτρόμετρο.

Για αυτούς τους λόγους ή SOLUTIONS Πληροφορική και το διαπιστευμένο εργαστήριο της αποτελεί την εγγύηση για την ογκομέτρηση και των δικών σας δεξαμενών. Γνωρίστε όλες τις υπηρεσίες μας. Εκπρόσωποι μας που γνωρίζουν τα ζητήματα, μπορούν να σας εξυπηρετήσουν και τηλεφωνικά αλλά και επιτόπου με επίσκεψη, για να μας γνωρίσετε και από κοντά. Στο χώρο σας ή και στην έδρα μας.