Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σου!
Σε περίπτωση που συνεχίσεις να πλοηγείσαι στην ιστοσελίδα μας τότε συμφωνείς με την χρήση των cookies.
elsqbgenderutr
  Καλέστε μας στο 2610 318 355
Συνεχίζοντας να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις με αξιοπιστία, παρουσιάζουμε τις νέες δυνατότητες στα συστήματα ασφαλείας για κτιριακές εγκαταστάσεις.

1) Συναγερμοί και ανιχνευτές / αισθητήρες χώρου. 


Συνεργαζόμαστε με τους πιο έγκριτους προμηθευτές του υλικού. Διαθέτουμε εξειδικευμένους εγκαταστάτες. Προσφέρουμε το πιο αξιόπιστο αποτέλεσμα στην επιθυμητή κάλυψη. Ξεκινώντας από την εγκατάσταση και καταλήγοντας στη ρύθμιση του εξοπλισμού, θωρακίζουμε την φυλασσόμενη περιοχή. Ειδικές εφαρμογές με αισθητήρες ήχου, κραδασμού, θραύσης κρυστάλλων, υπερχείλισης / πλημμύρας, μπάρες επιτήρησης ανοικτού χώρου. Με δυνατότητες διαφόρων τύπων ειδοποίησης για κάθε τύπο παραβίασης, αλλά ακόμη και για ειδοποιήσεις κανονικής πρόσβασης. Λάβετε ενημερώσεις με sms, με τηλεφωνική κλήση, ή παρακολουθήστε όλους τους αισθητήρες μέσα από το κινητό τηλέφωνο.  


2) Συστήματα επιτήρησης με κάμερα. 


Η ολοκληρωμένη παρακολούθηση και καταγραφή. Κάμερες υψηλής ανάλυσης, εξωτερικού χώρου, ρομποτικές (δηλ. κατευθυνόμενης παρακολούθησης). Επιτήρηση ευαίσθητων περιοχών (διάδρομοι με χαμηλό ή καθόλου φωτισμό, απόμεροι εξωτερικοί χώροι, ταμεία κλπ.) Καταγραφή ακόμη και σε απομακρυσμένο σύστημα, και τηλε-επιτήρηση (από υπολογιστή εξ αποστάσεως, ή με εφαρμογή κινητού). 


3) Πυρανίχνευση. Εγκαταστάσεις με αξιόπιστους ανιχνευτές, και πίνακα ελέγχου. 


Ολοκληρωμένο σύστημα ώστε να παρέχει την πλήρη κάλυψη των προδιαγραφών επιθεώρησης από την πυροσβεστική υπηρεσία. Απομακρυσμένη ειδοποίηση συμβάντος για την πιο άμεση επέμβαση. Ειδικές εφαρμογές με αισθητήρες εκρηκτικών αερίων, μονοξειδίου άνθρακα, βενζίνης, πετρελαίου. 


4) Συστήματα παρακολούθησης χρόνου παρουσίας. 


α) Καταγραφή χρόνου εργασίας (είσοδος / έξοδος αλλά και παρακολούθηση ενδιάμεσου χρόνου απουσίας). 
β) Συστήματα περιπολίας με εγκατάσταση κατάλληλων σημείων ελέγχου περιπόλου.


Εγκατάσταση, Service, Υποστήριξη

♦Έχουμε την τεχνική κατάρτιση για την άψογη εφαρμογή και παραμετροποίηση. Παρέχουμε πλήρη εκπαίδευση στη χρήση των συστημάτων, και στο χειρισμό των περιφερειακών (π.χ για την εφαρμογή τηλεπαρακολούθησης). Μετά την εγκατάσταση, καλύπτουμε πλήρως τη συντήρηση αλλά και τυχόν επεκτάσεις.